حمل بار به آلمان از طرق مختلفی به‌صورت گسترده قابل انجام است. معمولاً بارهایی که به آلمان ارسال می‌شوند یا متعلق به مسافرانی است که از ایران به این کشور سفر می‌کنند و یا آنکه به تجار و بازرگانی تعلق دارد که بازارهای کشور آلمان را برای فروش کالا و محصولات خود در نظر گرفته‌اند.

مسافران هوایی برای حمل بار با خود، از نظر وزن محدودیت دارند. بنابراین  برای انتقال موارد مورد نیاز خود به این کشور مجبور هستند از شرکت‌های باربری فعال در این حوزه به‌عنوان واسطه کمک بگیرند. همچنین فرایند بارگیری، بسته‌بندی و انتقال بار به خارج از کشور برای تجار و بازرگانان فرآیند پیچیده‌ای دارد. به همین دلیل آنها ترجیح می‌دهند این پروسه پیچیده را به شرکت‌های باربری بسپارند.

منتهی انتخاب شرکت باربری مناسب در این حوزه بسیار مهم است. پس همه مسافران و همچنین تجار باید در انتخاب شرکت باربری مناسب دقت عمل بیشتری به خرج دهند. قیمت باربری به آلمان نیز یکی از مقوله‌های مهم این حوزه به‌شمار می‌رود و بر اساس معیارهای مختلفی برآورد می‌شود.

باربری به آلمان با انواع وسیله نقلیه

حمل بار به آلمان به شیوه‌های مختلف زمینی، هوایی و دریایی امکان‌پذیر است. همچنین هزینه باربری به آلمان در همه شیوه‌های نام برده یکسان نیست. به‌عنوان مثال حمل بار زمینی به آلمان در مقایسه با حمل دریایی و هوایی قیمت مناسب‌تری دارد. اما در عوض این شیوه حمل‌و‌نقل دارای پروسه‌ای طولانی‌تر است.

حمل زمینی بار به آلمان مناسب کسانی است که عجله‌ای برای ارسال بار ندارد و همچنین می‌خواهند محموله‌های خود را با صرف هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه‌تر به مقصد مورد نظر خود انتقال دهند.

حمل بار به آلمان از طریق راه‌های دریایی نیز در سه حالت فول کانتر، خرده بار و فله‌ای قابل انجام است. برای حمل خرده بار از مسیر دریایی معمولاً با کانتینرهای ۳۰ یا ۴۰ فوتی استفاده قرار می‌شود. اما محموله‌هایی که حجیم‌تر بوده و وزن بیشتری دارند با استفاده از کانتینرهای بزرگ‌تر به آلمان ارسال می‌شوند. در روش هوایی نیز اصول به همین منوال است و شرایط ارسال بار کاملاً متناسب با نوع، حجم و وزن بار تعیین می‌شود.

ارسال بار به آلمان با کامیون و کامیونت

ارسال بار به آلمان به‌صورت زمینی معمولاً در دو حالت تراک و خورده بار صورت‌می‌گیرد. معمولاً خورده بارها به‌واسطه کامیون و کامیونت جابه‌جا می‌شوند. البته برای ارسال محموله از ایران به آلمان کامیون و کامیونت در مقایسه با دیگر روش‌ها کارایی کمتری دارند و مواردی که برای این منظور انتخاب می‌شوند اغلب شامل کامیون و کامیونت‌های ترانزیت مسقف می‌باشند.

ارسال بار به آلمان با تریلی ترانزیتی

حمل بار به آلمان با استفاده از تریلی ترانزیتی در حمل‌و‌نقل زمینی بیشتر رایج است. استفاده از تریلی هم برای فول تراک و هم خورده بار کارایی دارد. معمولاً صاحبان محموله‌های فول تراک، جهت نقل و انتقال محموله خود به‌طور کامل و دربست یک کانتینر یا وسیله نقلیه را اجاره می‌کنند.

اما برای حمل خورده بار  افراد می‌توانند متناسب با حجم و وزن محموله خود قسمت مشخصی از ظرفیت یک کانتینر را اجاره کرده و به این ترتیب بار خود را در قالب خرده بار یا گروپاژ راهی آلمان کنند.

ناگفته نماند که بارهای فونت تراک در مقایسه با کروپاژ زودتر به مقصد می‌رسند. به‌عبارت دیگر صاحبان محموله‌های فول تراک حدوداً ۱۰ الی ۱۲ روز پس از ارسال می‌توانند در مقصد مورد نظر آن را تحویل بگیرند. اما محموله‌های کروپاژ حدودا پس ۱۵ الی ۲۰ روز به مقصد مورد نظر می‌رسند.

ارسال بار به آلمان از طریق هوایی

ارسال بار به آلمان به‌صورت هوایی نیز شرایط خاص خود را دارد و انواع بار به‌صورت مرتب از ایران به مقصد شهرهای مهم آلمان نظیر فرانکفورت، کلن، هامبورگ و دوسلدورف از این طریق ارسال می‌شود.

ناگفته نماند که از بین فرودگاه‌های آلمان، فرودگاه فرانکفورت پذیرای محموله‌های بیشتری است. به‌طور کلی این فرودگاه یکی از پرترددترین فرودگاه‌های جهان به‌شمار می‌رود. از اینرو مقصد بسیاری از محموله‌های ایرانی نیز  این فرودگاه می‌باشد.

حمل بار به آلمان از طریق حمل هوایی ممکن است به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم باشد. در روش مستقیم کالا مستقیماً از ایران راهی آلمان می‌شود. اما در شیوه غیر مستقیم ابتدا بار به یکی از کشورهای همجوار ارسال شده و سپس از آنجا راهی آلمان می‌شود.

ارسال بار به آلمان بر حسب وزن و نوع بار شرایط خاص خود را دارد. به‌عنوان مثال فریت بار به آلمان شامل لوازم شخصی و منزل است. در این شیوه به‌دلیل کم بودن حجم و وزن بار، محموله به‌واسطه هواپیماهای مسافربری انتقال می‌شود. اما زمانی که حجم و وزن بار بسیار بالا باشد جهت انتقال آن هواپیماهای بزرگ باربری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مهم‌ترین مزیت حمل بار هوایی به آلمان سریع‌ بودن آن است. به نحوی فقط ۲ الی ۵ روز طول می‌کشد تا محموله در کشور آلمان به صاحب آن تحویل داده شود. البته ناگفته نماند که هزینه حمل بار به آلمان در این شیوه نسبت به سایر موارد بالاتر است.

ارسال انواع بار به آلمان

حمل بار به آلمان شامل موارد مختلفی نظیر تابلوفرش، لوازم منزل، اسباب‌اثاثیه شخصی، فرش، صنایع دستی، میوه، سبزیجات، قارچ، خشکبار، زعفران، وسایل رستوران، لوازم چینی و دیگر موارد مشابه است و هر روزه انواع بار به‌صورت گسترده توسط تجار و مسافران از ایران به آلمان منتقل می‌شود.

کشور آلمان در مرکز قاره اروپا قرار دارد و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی آن دارای جایگاه ایده‌آلی برای صادرات و واردات هستند. از اینرو انواع وسایل درشت، ریز و همچنین خرده بار منزل، وسایل تجاری و اداری بدون محدودیت به کشور آلمان ارسال می‌شود.

از طرف این کشور  موقعیت خوبی برای زندگی دارد. همین عامل سبب شده است بسیاری از ایرانیان زندگی در این کشور را به دیگر نقاط دنیا ترجیح دهند و درنتیجه فریت بار به آلمان از کشور ما با رونق بالایی به همراه باشد.

حمل بارهای تجاری به آلمان

بارهای تجاری شامل محصولات فروشگاهی، کیف، کفش، پوشاک، سرویس چینی، صنایع دستی و غیره است که معمولاً توسط تجار از ایران به آلمان ارسال می‌شود.

بارهای تجاری مطابق با خواسته صاحب محموله به طرق مختلفی راهی کشور آلمان می‌گردد. به‌عبارت دیگر افراد می‌توانند محموله‌های تجاری خود را با استفاده از تریلی‌های ترانزیتی، هواپیماهای باربری و غیره به کشور آلمان منتقل کنند.

حمل بار صنعتی به آلمان

دستگاه‌ها و اابزاآلات صنعتی و تولیدی از جمله محموله‌های صنعتی هستند که این موارد نیز تحت شرایط و ضوابط خاص خود امکان صادرات به کشور آلمان را دارند. حمل بار به آلمان در شاخه صنعت دارای پیچیدگی‌های خاص خود است.

به‌عنوان مثال فرآیند بارگیری محموله‌های صنعتی بدون استفاده از تجهیزات بارگیری مناسب امکان‌پذیر نیست. زیرا این دسته از محموله‌ها اغلب دارای وزن بالایی هستند و نحوه بارگیری و نقل و انتقال آنها نیاز به تخصص و تجهیزات مناسب دارد.

حمل اثاثیه منزل و اداری به آلمان

باربری به آلمان در بیشتر موارد شامل اسباب اثاثیه منزل و اداری است. همانطور که در مطالب قبلی نیز به این نکته اشاره شد بسیاری از ایرانیان تمایل دارند که در کشور آلمان زندگی کنند.

هنگامی که شرایط برای مهاجرت آنها فراهم می‌شود، لازم می‌دانند که برخی از وسایل شخصی و همچنین لوازم مورد نیاز برای زندگی در این کشور را نیز با خود ببرند. حتی گاهی اوقات برخی از خانواده‌ها تمایل دارند زندگی جدید خود در کشور آلمان را به‌وسیله همان اسباب و اثاثیه‌ای که در ایران داشته‌اند آغاز کنند. 

 فریت بار به آلمان معمولاً توسط هواپیماهای مسافربری صورت‌می‌گیرد. در فریت بار خانواده‌ها می‌توانند همه لوازم مورد نیاز خود را بدون محدودیت با خود به آلمان ببرند.

 بسیاری از شرکت‌هایی باربری همه خدمات مرتبط با فریت بار  به آلمان را نیز ارائه می‌دهند و در این راستا پشتیبان خوبی برای خانواده‌های ایرانی، در یک کشور غریب به‌شمار می‌روند.  

در واقع آن‌ها فرایند بسته‌بندی استاندارد، بارگیری، حمل بار از نقطه مبدأ به محل اصلی بارگیری، تحویل در مقصد و سایر خدمات دیگر را برعهده می‌گیرند. به‌عنوان مثال بسته‌بندی مبلمان و لوازم منزل باید مطابق با قوانین گمرک آلمان صورت بگیرد. اما خانواده‌ها در این رابطه اطلاعات چندانی ندارد و لازم است که فرآیند بسته‌بندی لوازم منزل نظیر مبلمان مطابق با قوانین و اصول کلی این کشور به‌واسطه شرکت‌های باربری صورت بگیرد.

ارسال بار از تمام شهرهای ایران به آلمان

حمل بار به آلمان از تمام شهرهای ایران امکان‌پذیر است. به‌عبارت دیگر بارهایی که از ایران به آلمان ارسال می‌شوند، از نظر بسته‌بندی علاوه بر قوانین گمرک ایران باید با قوانین گمرکی آلمان نیز تناسب لازم را داشته‌باشند.

به همین دلیل شرکت باربری همگام بار جهت پشتیبانی کامل از شهروندان ایرانی، خدمات مرتبط با ارسال بار به آلمان را در همه شهرهای کشور ارائه می‌دهد. به‌عنوان مثال زمانی که صاحب یک محموله قصد دارد بار خود را از طریق حمل هوایی به آلمان منتقل کند، مجموعه همگام بار خدمات مرتبط با بسته‌بندی و ارسال کالا به پایانه پرواز را نیز بر عهده می‌گیرد.

هزینه باربری به آلمان

هزینه حمل بار به آلمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. از طرف دیگر نیز هر کدام از روش‌های موجود در این زمینه شرایط و تعرفه مختص به خود را دارند. به‌عنوان مثال قیمت باربری به آلمان در روش حمل هوایی نسبت به سایر روش‌ها بیشتر است.

به‌طورکلی برای محاسبه نرخ حمل بار به آلمان باید به موارد مختلفی نظیر نوع بار، شیوه حمل بار، حجم بار، وزن بار، خدمات مورد نیاز، تعرفه‌های گمرکی کشورهای ایران و آلمان و غیره را درنظر گرفت. البته ناگفته نماند که دو فاکتور وزن و حجم در مقایسه با سایر موارد بیشترین نقش را در محاسبه هزینه مورد نیاز برای این منظور دارند.

هزینه حمل بار زمینی به آلمان

باربری به آلمان در حمل زمینی نسبت به سایر موارد شرایط بهتر و قیمت مناسب تری دارد. از اینرو آن دسته از افرادی که از نظر زمان در مضیقه قرار ندارند و عجله‌ای برای ارسال بار در کار نیست، اغلب این شیوه حمل بار به آلمان را انتخاب می‌کنند.

مجموع قیمت حمل بار به آلمان شامل هزینه‌های متفاوتی می‌شود. به‌عنوان مثال یکی از عواملی که در تعیین نرخ باربری بین‌المللی نقش دارد مسیری است که باید بار جهت رسیدن به مقصد طی کند.

کشور آلمان در مرکز اروپا قرار دارد. بنابراین قوانین بین‌المللی حاکم بر ارسال بار زمینی از ایران به آلمان تابع قوانین حاکم بر حمل‌و‌نقل بین‌المللی اروپا است. در حمل‌و‌نقل زمینی بار به آلمان، وسایل نقلیه حمل بار زمینی باید از مسیرهای بلاروس، روسیه، داغستان، آذربایجان، دریای سیاه، گرجستان، ارمنستان و مرزهای آذربایجان عبور کنند. البته در گذشته قبل از ناامن شدن مرز ترکیه، اکثر محموله‌ها از مرز آن راهی اروپا می‌شدند که هزینه مقرون به صرفه‌تری داشت.

هزینه حمل بار هوایی به آلمان

حمل بار به آلمان به‌صورت هوایی در مقایسه با سایر موارد یکسری مزایایی را در پی دارد. به‌عنوان مثال در این شیوه نسبت به دیگر شیوه‌ها بار زودتر به مقصد می‌رسد. اما در عوض تعرفه حمل بار به آلمان در این شیوه نسبت به سایر موارد بالاتر است.

به‌طور کلی هزینه فریت بار به آلمان بر اساس مینیمم هزینه ارسال به آلمان قابل محاسبه است. به‌عبارت دیگر در فریت بار همه بارهای زیر ۴۰ کیلوگرم هزینه ارسال یکسانی دارند. 

هزینه حمل بار دریایی به آلمان

همان طور که در مطالب قبلی عنوان شد نرخ حمل بار به آلمان در حمل دریایی نسبت به حمل هوایی کمتر است. اما ناگفته نماند که در مقایسه با حمل زمینی این شیوه حمل‌و‌نقل تعرفه بیشتری دارد.

به‌طورکلی در حمل‌و‌نقل دریایی بارها با کانتینرهای ۲۰ و ۴۰ فوت جابه‌جا می‌شوند و و ارسال بار از ایران به آلمان در این شیوه حدوداً بین ۳۵ الی ۴۰ روز زمان می‌برد.

برای محاسبه قیمت حمل بار به آلمان در حمل دریایی موارد مختلفی نظیر هزینه‌های گمرک، کرایه حمل دریایی، هزینه بارگیری، هزینه بسته‌بندی بار و غیره لحاظ می‌شود.

با ما تماس بگیرید…